Tuesday, May 1

Diploma Fashion Show 2012

Hai dan Salam 1..
1 apa?
   malaysia 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      
Berhabuk gila kan blog ni?Rasanya dah takda siapa yang singgah.Kalau singgah pun maybe nak dengar lagu je agaknya.Agaknya lah.Tengok lah last atie update bila tu.Habis semester 3 kan?Now atie dah habis semester 4 pun korang.Setiap satu semester 1 post.Ah cenggitu.(´・ω・`)


Okay atie nak cerita pasal Diploma Fashion Show 2012 yang berlangsung haritu.Bila?Haritu.So secara tak sengajanya post ini adalah "past tense".Fashion show kali ini dibuat dekat Uitm Sri Iskandar.Cantik tempat dia.Aman,damai,nyaman,sentosa.Semualah.Kan kan?

                                             
                                                         Tengok lah tu.Alahai cantiknya.●ᴥ●

Lalala.Nway,Atie dah cari gambar pemplet atau poster untuk diploma ni tapi tak jumpa.Sedey.So atie mula dengan video rasmi untuk diploma fashion show kali ini.Tengok ! Siapa tak tengok yang main scroll sampai kebawah siap lah dia ! Atie cakap betul ni ! Sebab apa korang kena tengok? Okay 3 sebab.

1.Video ni best gila.
2.Video ni best gilaa.
3.Video ni best gilaaa.
Puas?So play now.

video

Video ni krew yang buat jugek.Hebat kan?kalau nak tahu,fashion show kali ni ada 2 sesi.Petang dan malam.Sesi petang tu kan,kami ada designer termashur Malaysia tau.Siapa?
Salikin Sidek cuolls.Haa terkejut lettew.Tak?Hm.
Dan untuk sesi malamnya pula kami menjemput designer muda yang dari Uitm perak ini juga.Senior kami yang the vaa vom vom vom.Siapa?Siapa siapa??
Nah kauu Hatta Dolmat .Jelly tak?Jelly tak?Tak?Okay. ( ・_・)ノ


So ni masa krew krew Nous bertungkus lumus angkat bawak turun meja ke bawah.Wehh sakit pinggang weh.Ingat ringan ke?Krew krew dah lah badan model.*tidak termasuk saya* So kami bertungkus lumus lah siapkan semua ni.Susun meja kerusi.Gila penat time ni.Gilaa penat.( ゚д゚)


So,dalam pukul 2 macam tu,start lah fashion show sesi pertama.Tapi yang tu atie tak dapat curi gambar nya.Yang kat bawah ni semua sesi malam.So apa lagi.Layan.Apa yang baca lagi ni?Tengok gambar tu.Lah baca lagi?Okay okay.Sebelum tu,theme untuk kali ini adalah..adalah..hm atie lupa.Tapi ada kena mengena dengan..um..Malaysia dulu dulu.Kot.Aaaa lupa.

So let the show
Begin~



Sila play untuk mendapat kan mood pada malam itu.Eceh.
====================================================================



Oh buka pintu buka pintu~





                                                











Taknak kata apa lah.Tapi memang semuanya lawa lawa.Lawa lawa.
Dan handsome
Bajunya.
emoticon10

Para designer

Krew krew Kapal Nous Production

Credit gambar - Cik Bawie
Credit Lagu  - Fariq

p/s :Taktau lah kenapa gambar dia bersepah.Teruk betul.And yang tak tengok untuk diploma fashion show 2011.Click sini.Sini.Sini !!


Thats it.Bonjour.




7 comments:

Izzah Ab Aziz said...

waaaa~~~

athirahothman said...

Hahaha.Nanti datang untuk 2013 ouh !

Zarip Ayman said...

cool !

Doyot Hamid said...

whoaa .. yg gambar buka pintu buka pintu tu cantikla effect lampu tu . aku duk tepi haritu tak prasan!

athirahothman said...

Zarip - cool an diorang.Sentiasa.

Doyot - ha'ah.Kau cakap baru aku perasan.hahaha

Zura jones said...

Hye! U nak join x event ni as designer? MUA da ade n me as talent. https://www.facebook.com/events/113018825522834/

>> anythng email me ok =) zurajones@gmail.com

Myra Abdullah said...

awesome giler aar artwork korang =)
congrats =D